Olavi Rytkönen

 

Olavi Rytkösellä on kokemusta puheviihteen alalta jo kaukaa viime vuosituhannen puolelta. Monipuolinen sanataiteilija on tullut tutuksi mitä erilaisimmista yleisötapahtumista ja radioaalloilta. Suosittu juontaja selviää supliikillaan niin perhejuhlista kuin pääministerin haastattelustakin, Eukonkannon MM-selostuksesta kuin musiikkifestivaalien spiikkauksesta.
Savon murre taittuu tarvittaessa, onhan Olavilla meriittilistallaan maamme myydyimmät murrejulkaisut savolaisesta Asterixista viäräleukaiseen Lucky Lukeen. Juontojen lisäksi valikoimassa ovat mm.interaktiiviset savolaisuuden pikakurssit ja murrekonsultoinnit.

 

 

Juuso Happonen

 

Juuso - luovan alan monitoimimies. Todellakin - Juuso on esiintynyt päätoimisesti ammatikseen vuodesta 1996, joten kokemusta ja näkemystä löytyy kyllä.  Juontaja, trubaduuri, lastenohjelmaa, roolihahmoja... Juuso juttelee sujuvasti savon ja suomen lisäksi englanniksi, ruotsiksi, saksaksi ja tarpeen vaatiessa vaikka italiaksi ja venäjäksikin. Meriittilistalta löytyy mm. Tapsan Tahtien laulelmakilpailun ja Kotkan meripäivien merilaulukilpailujen voitot.
Juuso on kiertänyt pitkinpoikin suomenniemeä mitä erilaisimmissa tilaisuuksissa. Kerro sinä minne lähdetään seuraavaksi!

 

Sampsa Simpanen

 

Puheammattilainen, jolla on sana hallussa. Leppoisa mutta asiallinen kaveri
isompiinkin kekkereihin. Klaaraa hankalatkin tilanteet hyvällä tilannehuumorilla
eikä jätä ketään kylmäksi kun ääneen pääsee. Sopii erinomaisesti myös vakavahenkisiin tilaisuuksiin.

 

Mari-Anne Lindroth

 

 

Mari-Anne Lindroth on monessa liemessä keitetty puhealan ammattilainen. Mari-Anne on tullut tutuksi savolaisille muun muassa Radio Kuopion juontajana. Hän on tehnyt erilaisia juonto- ja haastattelutehtäviä laidasta laitaan. Vaikkapa vaalipaneelien, suurten iltagaalojen sekä erilaisten viihteellisten tapahtumien juontaminen luonnistuu puheviestinnän koulutuksen sekä monipuolisen kokemuksen turvin. Mari-Anne toimii myös media- ja viestintäkouluttajana.