Tahia OrientalItämainen tanssi on mieliinpainuva ohjelmanumero esim. häissä, syntymäpäivillä jne. Tilaisuuden mukaan sopivat soolo- ja ryhmätanssiesitykset. Ohjelmistossa tunteikkaita, tyylikkäitä, herkkiä ja vauhdikkaita tanssiesityksiä. Ohjelma räätälöidään juuri tapahtumaan sopivaksi.

 


 


 

Taksi ToevanenEe tarvihe kuulkee minkäänlaesta vippaskonstija eekä kaaheeta köhnötystä, kun jo ollaan niin savolaesija ettee toene toesistaa irti piästäkkään.

Toevasen virtuaalinen taksikyiti ja tarinahyrrääs kestää harjannostajaisissakin pueltuntisen ja suattaha tuossa männä toenennii mokoma...kun sattuu sopivan höveli porukka innostummaan laalammaan.


 


 

SikaPossu SelmeriIloinen Selmeri laulaa uusia kalalauluja ja tekee lasten ja aikuisten kanssa yhdessä hassuja juttuja, joilla selviää muutama kalastusväline ja jotain vetenalaisesta elämästä.

Tutuiksi tulevat suomalaisten yleisimpien kalalajien tuntomerkit ja käyttäytymistavat. Laulut ovat helppoja osallistua kertosäkeistään ja onpahan keikoilla nähty myös tanssahtelevia ja kiljuvia yleisöjä.

Selmerin ohjelma kestää noin puolituntisen tai tarvittaessa vähän yli. Ohjelma soveltuu 4-10 vuotiaille, ja isovanhempienkin on nähty laulavan mukana...

 


 


 

Taikuri

Timo Kulmakko


 

Ammattimaiset ohjelmapaketit sisältävät huumoripitoiset lavashowt sekä ällistyttävät lähitaikuudet, 
jotka soveltuvat erityisen hyvin niin yritysten asiakas- ja henkilöstötapahtumiin kuin yhdistysten ja yksityisten tilaisuuksiin, vaikkapa syntymäpäiville, häihin sekä kaikenlaisiin yleisötapahtumiin missä halutaan ihmisten viihtyvän.

Vuosien varrelta TV:stä hyvin tuttu esiintyjä: Katso Pois, Älä Katso, TV2 Timo Taikuri, Kaksinkertainen Vuoden Taikuri. Ojelmisto on helppo räätälöidä kulloisenkin katselijakunnan mukaisesti, kaikenikäisille ja kokoisille löytyy aina tilaisuuteen sopiva laadukas ja ammattimainen show.

 


 


 

Taikuri

Puijon Paroni


 

Taikuri Puijon Paroni on tyylikäs ja persoonallinen esiintyjä. Hän on viihdyttänyt yleisöä ammatikseen jo yli 15 vuotta.
Stand up-taikuutta, close up-taikutta, illuusioita, kyyhkysiä, kaneja, yllätyksiä...
Monipuolisesta ohjelmistosta räätälöidään sopivat esitykset niin aikuisille kuin lapsikatsojillekin.
Puijon Paroni tekee yli 100 esiintymistä vuodessa ympäri Suomea, joten varaa siis hyvissä ajoin, että saat hänet esiintymään tapahtumaasi juuri haluamanasi ajankohtana.